Μετακομίσεις επίπλων – Συμβουλή για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Μία από τις πιο χρονοβόρες πτυχές της μετακόμισης μπορεί να είναι η οργάνωση των αντικειμένων που πρέπει να πάνε! Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν μειώνετε την κλιμάκωση και μεταφέρετε ορισμένα από τα αντικείμενά σας στην αποθήκευση και μερικά στο νέο σας σπίτι. Πολλοί μετακομιστές επίπλων διαθέτουν ένα σύστημα που κάνει την αφαίρεσή σας ομαλά.

Στις περισσότερες δουλειές μεταφορα πιανου διαπιστώνουμε ότι βοηθάει να έχουμε κάποιον αφοσιωμένο στη δουλειά και να μας λέει πού θα καταλήξουν τα αντικείμενα που φορτώνουμε στο φορτηγό στο νέο σπίτι, και ομοίως να μας κατευθύνει στο άλλο άκρο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι πάντα η καλύτερη χρήση του χρόνου σας την ημέρα της αφαίρεσης.

Μια εξαιρετική συμβουλή που θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρόνο από τους μετακομιστές και κατά συνέπεια χρήματα, είναι να αγοράσετε μερικές χρωματιστές αυτοκόλλητες ετικέτες και να τις βάλετε στα έπιπλα που χρειάζεστε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Για παράδειγμα: Όλα τα έπιπλα με πράσινα αυτοκόλλητα πρέπει να μπουν στην αποθήκευση και όλα τα έπιπλα με κόκκινα αυτοκόλλητα πρέπει να μπουν στο γκαράζ!

Αυτή η μέθοδος έχει αποδειχθεί ότι εξοικονομεί πολύ χρόνο την ημέρα της αφαίρεσης, ειδικά όταν εμπλέκονται πολλές τοποθεσίες. Είναι επίσης μια γρήγορη και εύκολη εργασία που μπορεί να γίνει το βράδυ πριν φτάσουν οι μετακομιστές.

Ορισμένοι πελάτες κατά τη μετακίνησή τους ενδέχεται να έχουν πολλές τοποθεσίες ή αποχωρήσεις ως μέρος της αφαίρεσης. Χρησιμοποιώντας τα αυτοκόλλητα μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε ποια αντικείμενα πρέπει να καταλήξουν σε ποια τοποθεσία. Αυτό διευκολύνει τη δουλειά του μετακομιστή, καθώς μπορούν να πακετάρουν το φορτηγό ανάλογα. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο κατά την απόρριψη αντικειμένων σε διάφορες τοποθεσίες, επειδή τα πάντα αναγνωρίζονται εύκολα.

Τα πραγματικά αυτοκόλλητα μπορούν να αγοραστούν από οποιοδήποτε κατάστημα χαρτικών και είναι πολύ φθηνά. Προτείνουμε να πιάσετε μερικά χρώματα και να τα κολλήσετε στα έπιπλά σας το προηγούμενο βράδυ. Πραγματικά σας απελευθερώνει για να συνεχίσετε με την αποσυσκευασία μόλις φτάσει ο μεταφορέας επίπλων στη νέα σας τοποθεσία. Αντί να κατευθύνετε τον υπεύθυνο απομάκρυνσης με κάθε αντικείμενο, μπορείτε να συνεχίσετε με την αποσυσκευασία! Διασκεδαστικο!